fbpx
Izveidot jaunu Brīdinājumu par cenu

Septiņi iemesli apmeklēt Taizemi

Publicējis Tavex sadaļā Aktualitātes ceļotājiem 22.09.2017
Zelta cena (XAU-EUR)
2236,12 EUR/oz
  
+ 5,70 EUR
Sudraba cena (XAG-EUR)
26,58 EUR/oz
  
- 0,10 EUR
thailand-foto

Vienmēr silts laiks

Temperatūra visu gadu ir aptuveni 28 grādi. Tiem, kam nepatīk ziema, Taizeme ir vieta, kur mūžīgi aizmirst par salu un sniegu. Astronomiskajā ziemas laikā – no janvāra līdz martam – tas ir labākais laiks, lai apmeklētu valsti.

Lētas cenas

Salīdzinot ar cenām Eiropā, cenas valstī ir zemas. Jūs varat noīrēt ļoti labu viesnīcas numuriņu apmēram par 500-800 Taizemes batiem (aptuveni 13-21 eiro). Jūs varat izbaudīt un darīt interesantas lietas par simboliskām cenām. Tikai lidmašīnas biļete gan Jums izmaksās mazliet vairāk, bet ticiet – tas ir tā vērts!

Paradīze zemes virsū

Filma “Pludmale”, ar Leonardo di Kaprio galvenajā lomā, ir filmēta vienā no brīnišķīgajām pludmalēm, ko Jūs varat apmeklēt. Taizemes pludmales ir tik skaistas, ka tās pat izskatās nereāli.

thailand-beach

Iepirkšanās galamērķis

Taizeme piedāvā kaut ko priekš visiem. Tiem, kas novērtē greznību un zīmolu priekšrocības, var iegūt tos kādā no daudzajiem tirdzniecības centriem lielākajās pilsētās par ievērojami zemāku cenu nekā Eiropā. Tiem, kas izvēlas dāvanas no mākslas pasaules, var iegādāties tās tieši no ražotāja tirgū vai ielās, kur Jums noderēs skaidra nauda. Taizemes valūta – bati ir ar nominālvērtību: 20, 50, 100, 500 un 1000. Banknotes ar nominālu 20 un 50 ir reti sastopamas un nav tik pieprasītas, jo to vērtība ir maza (20 bati ir aptuveni 0,53 eiro).

Bangkoka

Valsts galvaspilsēta neapšaubāmi ir pelnījusi atsevišķu iemeslu apmeklēt Taizemi. Pilsēta apburs Jūs ar savu daudzpusīgo attēlu: no vienas puses metropoles ar milzīgām ēkām un modernu infrastruktūru, bet no otras puses senlaicīgi budistu tempļi un pilis, kā arī improvizēti peldošie un ielu tirgi un arvien smaidošie vietējie iedzīvotāji.

thailand-bangkok

Gardi ēdieni

Ēdieni ar visdažādāko garšu buķeti katrai gaumei. Taizemē varat nobaudīt pārsteidzošas un daudzveidīgas jūras veltes, eksotiskus augļus, kā arī tradicionālos ēdienus, pērkot tos peldošajā tirgū vai uz ielas.

thailand-woman

Āzija viena lidojuma laikā

Taizeme var būt Jūsu pirmais, bet ne pēdējais Āzijas galamērķis. Uz vietas var iegādāties lētas aviobiļetes uz Kambodžu, Vjetnamu, Malaiziju. Tik skaistu iespēju nedrīkst laist garām.

Aktuālais Taizemes bata valūtas kurss pret eiro šeit!
Jums arī noderēs: 10 padomi par naudas lietām Taizemē

Zelta cena (XAU-EUR)
2236,12 EUR/oz
  
+ 5,70 EUR
Sudraba cena (XAG-EUR)
26,58 EUR/oz
  
- 0,10 EUR

Jums būs interesanti lasīt arī